Yksityinen hieronta kasvohoito

yksityinen hieronta kasvohoito

Koulutuskeskus Lumova, entinen Hämeen kosmetologikoulu on Tampereen monipuolisin, kokenein ja pitkäikäisin kosmetologikoulu. Juulia on kosmetologi sekä koulutettu urheiluhieroja. ”Minulla on jo Rauhoittava ja stressiä poistava express-kasvohoito (Express anti-stress calming ). poisto, hieronta, naamio, päivävoide, meikkipohja halutessasi. Ihosi tarpeita vastaava täydentävä kasvohoito suunnitellaan yksilöllisesti: esim. kiinteyttävä. Kasvohoidot – Facial treatments. Peruskasvohoito – Basic facial sis. pintapuhdistus, analyysi, kuorinta, hieronta ja naamio (tarvittaessa myös mekaaninen. Rentouttava / rauhoittava / hyvän tuulen hieronta 30 min/ 60 min Kiinteyttävä ja ylellinen itämainen Aromavedic-kasvohoito 60 min/ 30 min; Rentouttava Yksityisen saunakompleksin ja japanilaisen kylpyammeen käyttö, 1 h; Terveellinen. Hieronta osteopaattisin tekniikoin 30 min. 30 min 32,00 €. Näytä aikoja · Hieronta osteopaattisin tekniikoin 45 min . Belma - miehen iholle soveltuva kasvohoito.

Videos

HEMMOTTELUPÄIVÄ Fleur'sin aromaterapeuttinen hieronta 45min; Virkistävä kasvohoito 45 min; Wellness 2 tuntia yksityisessä saunassa ja altaassa, naposteltavat ja juomat. Fleur'sin aromaterapeuttinen hieronta 45mi; Herkän ihon hoito 45 min; Vitamiinirikas allas 1h; Klassinen hieronta 30 min; “Kasvien virkistys” puhdistava kasvohoito 60 min 2 tuntia yksityisessä saunassa ja altaassa, naposteltavat ja juomat. poisto, hieronta, naamio, päivävoide, meikkipohja halutessasi. Ihosi tarpeita vastaava täydentävä kasvohoito suunnitellaan yksilöllisesti: esim. kiinteyttävä. Juulia on kosmetologi sekä koulutettu urheiluhieroja. ”Minulla on jo Rauhoittava ja stressiä poistava express-kasvohoito (Express anti-stress calming ). Rentouttava / rauhoittava / hyvän tuulen hieronta 30 min/ 60 min Kiinteyttävä ja ylellinen itämainen Aromavedic-kasvohoito 60 min/ 30 min; Rentouttava Yksityisen saunakompleksin ja japanilaisen kylpyammeen käyttö, 1 h; Terveellinen. Kasvohoidot tehdään ihotyyppisi ja tarpeidesi mukaan. Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan ja rentouttavan hieronnan tai naamion. Yli 9 hengen ryhmillä on käytössään yksityinen viihtyisä lisätila, jossa ryhmä voi pitää oman spa.

Yksityinen hieronta kasvohoito -

Selänpuhdistus Back treatment sis. Kasvohieronta — Facial massage Hoidon kesto: Harjoituksen jälkeen on ihanaa viettää hetki lämmitetyillä divaaneilla sekä nauttia  perinteisestä suomalaisesta  saunasta  tai eukalyptus-höyrysaunan lempeistä  löylyistä ja nauttia lasi kuohuvaa tai  päivän Spa Smoothie. Selkähieronta Back massage Hoidon kesto: Ripsien kestovärjäys Eyelash tinting. Lymfa- ja vyöhykepistehieronnat kasvoille saavat piirteet näyttämään rentoutuneilta ja ilmeen levänneeltä. yksityinen hieronta kasvohoito